Haar knippen

Haar knippen

Ga terug naar vroeger en ervaar ouderwets vakmanschap. Naast geknipt worden, geniet je in deze kapperszaak van nostalgie, klassieke foto’s en humor. Ervaar hier het gevoel van de gezelligheid van een woonkamer samen met een kopje koffie/thee of ander drankje. Dit is een plek waar je heerlijk kunt ontspannen in een prachtige klassieke kapsalon.

Dames knippen

Bij mij staat aandacht en goed advies centraal, waardoor het hier een echte verwennerij is voor jou en voor het haar. Ik neem de tijd om jouw wensen door te nemen en zit zelf vol met creatieve ideeën. Ik ben op de hoogte van de nieuwste trends en door mijn jarenlange ervaring kan ik het haar knippen in elk gewenst model. Er zijn vele mogelijkheden en variaties, van traditionele tot hippe kapsels.   

Heren knippen

Speciaal voor heren zorg ik voor kapsels die zich door de jaren heen bewezen hebben. Dit zijn tijdloze kapsels waarbij ik technieken gebruik die terug gaan naar de basis van het kappersvak. Dit is een manier van knippen die volgens ouderwetse basisprincipes wordt uitgevoerd. Dit houdt in dat ik tijd neem voor het model en goed overleg welk kapsel bij jou past. Geen rauwe randjes maar een kapsel waarbij het haar mooi in elkaar overloopt. Een strak kapsel dat netjes oogt.

Kinderen

Jonge heren en dames kunnen hier ook geknipt worden. Ik heb veel ervaring met het knippen van het haar van deze jonge doelgroep. Door de huiselijke sfeer in de kapsalon vinden kinderen het minder spannend om hier te komen. Het knippen van uw kind gebeurt met een aparte schaar zodat ik goed voorbereid ben op onverwachte bewegingen.

De Stadskapper van Leeuwarden
Goedeavond, de Stadskapper met Jaap