Over De Stadskapper

Over De Stadskapper

Na jarenlange ervaring in het kappersvak vond ik – Jaap – het tijd om mijn eigen kapperszaak te beginnen. Sinds november 2000 ben ik dan ook trotse eigenaar van ‘De Stadskapper’. Ik wilde mijn kapperszaak graag persoonlijk houden en heb daarom de kapsalon geheel naar mijn eigen smaak ingericht. Ik heb jarenlang gezocht naar de mooiste spullen. Elk meubelstuk en accessoire is met veel zorg uitgezocht en ik ben trots dat ik deze spullen kan laten zien aan iedereen die in mijn kapperszaak komt.

Ik vind het belangrijk dat de klant zich op z’n gemak voelt en geniet van de gezelligheid dat ik te bieden heb. De karakteristieke meubels, gezelligheid en een drankje geven de kapsalon een huiselijke sfeer.

De Stadskapper van Leeuwarden
Goedeavond, de Stadskapper met Jaap